Reissu alkaa!

Tervetuloa lukemaan Veeran ja Miljan yhteistä matka-blogia. Olemme toisen vuoden lähihoitaja-opiskelijoita Ähtärin Sedusta, lähdemme Kreetalle Rethymnoniin suorittamaan työssäoppimista viideksi viikoksi päiväkotiin. 
Päivittelemme tänne blogiimme reissusta kuulumisia ja varmasti rutkasti kuviakin tulee !

Reissumme alkoi varsinaisesti 16.4 junamatkalla Seinäjoelta Helsinkiin, toki tätä ennen kuluneet viikot ovat menneet pakkaillessa ja ulkomaan työssäoppimis-papereita täytellessä. Vielä ennen matkaa kerkesimme molemmat vielä panikoida ja jännittää lähtöä!

Tällä hetkellä makoilemme molemmat hotelli huoneen sängyillä, yövymme hotelli Cumuluksessa lentokentän lähellä. Tultiin junalla Tikkurilaan asti, josta sitten vaihdettiin lähijunaan, joka meni lentokentälle. Lentokentältä ajattelimme reippaina kävellä hotellille, johon oli google mapsin mukaan vain 2,8km... todellisuudessa se tuntu paljon pitemmältä. 

Nyt molemmilla meillä on ensinnäkin A. jalat kipeinä monen tunnin istumisesta ja kävelystä, B. mahat täynnä (kävimme vielä hotellille päästyä syömässä kunnolla hotellin ravintolassa) ja C. haikeat mutta iloiset fiilikset seuraavasta 6 viikosta. 

Alamme molemmat pikkuhiljaa nukkumaan sillä huomen aamulla klo 6 starttaa meidän lähtö lämpöön! 😎


💛: Veera ja Milja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haasteita

Matkailu avartaa

Viikonlopun viettoa ja ajatuksia