Matkailu avartaa

6 viikkoa pulkassa Kreetalla, aivan hullua miten aika on mennyt näinkin nopeasti. Meille moni sanoi jo reissun alussa kuinka tämäkin on aivan yhtäkkiä ohi, ja niinhän siinä kävi. Vaikka meillä onkin ollut monia päiviä, jolloin ei ole ollut niin mukavaa, mutta kokonaisuudessaan reissu on ollut hyvin opettavainen.

Meillä oli perjantaina viimeinen työpäivä ja silloin myös oli meidän arviointi. Yhteyshenkilömme tuli työpaikallemme auttamaan papereiden täytössä ja arvioinnissa, sillä työpaikallamme kukaan ei oikein hyvin englantia puhunut. Saimme erittäin hyvät arvioinnit työstämme ja erittäin paljon kiitosta tästä ajasta mitä täällä olimme. Päiväkodin lapset olivat myös tehneet meille hienot kortit muistoksi, joissa oli jokaisen piirros 💛 Veimme viimeisenä päivänä myös kettukarkkeja, kortin ja pienen panda-pehmolelun kiitokseksi tästä ajasta.




Ja mitä arviointiin tulee, niin se meni erittäin hienosti. Meihin oltiin erittäin tyytyväisiä ja olimme hoitaneet asiamme hyvin. Ja saamme olla myös itseemme todella tyytyväisiä, sillä vaikka täällä on ollut niin moni asia eri tavalla kuin Suomessa, hoidimme harjoittelun silti kunnialla loppuun. Välillä tuntui kyllä siltä, ettei millään jaksaisi sillä töissämme lapset ovat olleet niin vilkkaita, aggressiivisia ja tottelemattomia. Vannon että jokaisen työmotivaatio hiipuisi aina välillä, jos tuollaisessa katraassa olisi 6 viikkoa 😁


Vaikka me olemmekin kirjoittaneet paljon haasteistamme ja työn erilaisuudesta tänne, on meillä ollut silti aivan huippu hyvä reissu. Tämä on sellainen tilaisuus ollut, jonka jokaisen pitäisi käyttää hyödyksi. On ollut mahtava tutustua uuteen kulttuuriin ja maahan, ja ihailla sen maisemia ja ruokaa. Myös on ihana tajuta, että enää ei ole erilaisia kontakteja vaan Suomesta vaan on päässyt tutustumaan myös jonkun toisen maan kansalaisiin.


Meillä jää ikävä tätä aikaa täällä, tätä ilmastoa, maisemia, ruokaa.. asioita voisi silti vaikeuksista huolimatta luetella aika paljon, mutta ollaan molemmat tyytyväisiä siihen että aikamme täällä on nyt lopussa. Meillä on matkan varrelta jäänyt käteen paljon kokemuksia, joita voimme varmasti tulevaisuudessa miettiä lämmöllä ja jopa hyödyntää työssämme. Tämä on todellakin myös antanut aivan erilaista katsantokantaa Suomeen ja kaikkiin sen mukavuuksiin ja siihen kuinka hyvin asiat meillä siellä oikeasti onkaan.

Koti-ikävääkään meidän ei tarvitse enää potea kauaa, huomenna (sunnuntaina) lähdemme klo. 10:55 Finnairin siivillä kohti Suomea. Ja voi tätä riemun määrää kun tietää, että pian pääsee omaan sänkyyn nukkumaan, syömään Suomalaista ruokaa ja näkemään taas perhettä ja ystäviä!

Kuvia matkan varrelta !



                                            Viimeinen dinneri ennen Suomeen lähtöä :)
                                                                                                                                   
                                                                                                                              Milja & Veera💛

                                                       

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haasteita

Viikonlopun viettoa ja ajatuksia

Arkiviikon kuulumiset !