Ensimmäineen viikko

Kalispéra!

Ensimmäinen viikko Rethymnonissa takana päin ja niin kuin Milja jo eilen kirjoittelikin niin meillä on mennyt tosi hyvin lukuunottamatta pieniä epäkohtia hotellissa. 

Viikonloppu meillä alkoi perjantaina mukavasti hotellin altaalla loikoillen, myöhemmin illalla kävimme toisten Suomalaisten läihoitajaopiskelijoiden kanssa syömässä. Saimme siis tietää yhteyshenkilömme kautta, että täällä on muitakin Suomalaisia työharjoittelussa. Hekin ovat täällä päiväkodissa töissä, joten oli mukava jakaa kokemuksia!

(täällä on ruoka naurettavan halpaa!)

Lauantaina olimme melkein koko päivän rennosti hotellilla, iltapäivällä kävimme syömässä ihanassa Italialaisessa ravintolassa. Täällä tulee melkein halvemmaksi syödä ulkona kuin tehdä ruokaa itse.. tosin eipä meidän huoneiden pikku keittiöissä paljon ruokaa pysty edes laittamaan 😂


Sunnuntai meni meillä rannalla ja hotellin altaalla ollessa, ollaan molemmat saatu jo vähän väriäkin pintaan.. Katsotaan erotutaanko enää parin viikon päästä niin pahasti katukuvasta!

Ollaan myös joka päivä kierrelty kaupunkia aina vähäsen ja tänään vuorossa oli kavuta rinnettä ylös ja katsoa mitä sieltä löytyy. 
Löydettiinkin aivan älyttömän hieno paikka minne aivan varmasti vielä uudestaankin mennään! Täällä kaikki on niin vehreää Suomeen verrattuna ja maisemat niin kauniita!





(Löydettiin vihdoin kaupasta myös kunnon siivousvälineitä niin saadaan huoneet puhtaaksi 😂😂)

Vaikka ollaan molemmat todella innoissaan tästä reissusta ja melkeinpä loma fiiliksissä,silti Suomi on mielessä ja koti-ikäväkin tulee, varsinkin kun vastoinkäymisiä sattuu. Onneksi ensimmäinen viikko täällä on melkein ohi ja luulemme, että tästä tämä vain paranee! Nyt painumme nukkumaan, että ollaan huomenna virkeänä töissä.

💛: Veera




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haasteita

Matkailu avartaa

Viikonlopun viettoa ja ajatuksia