Arkiviikon kuulumiset !

Arki on ollut aika rentoa täällä Rethymnossa. Meillä on työaika 9.00-15.00. Ihan hyvä työaika, sillä iltapäivästä on aina paras ottaa aurinkoa. Me olemme myös löytäneet vakkari kahvilan jossa käymme melkeen joka päivä. Sen nimi on Coffee Island. Siellä on hyvät ja halvat kahvit. Iltaisin käymme aina kunnolla syömässä. Usein käymme ravintoloissa, kun täällä on paljon halvempaa syödä ulkona, kuin tehdä itse.

Työpaikallamme päiväkodissa on todella outoja tapoja. Etenkin se, että kun lapset tulevat syömään niin lapsia villitään juuri silloin ja lapset eivät pysty keskittymään syömiseen. Heitä saa kokoajan viedä omille paikoilleen. Täällä arvostettaan tosi paljon johtajaa. Hänelle tuodaan puhelinkin ettei hänen tarvitse hakea sitä jos se soi. Arvostetaan sitä, että ollaan paljon johtajan seurassa.

Päiväkodissa jossa olemme töissä on myös tavallaan valittu lempi lapset. Kolme lasta on sellaista, jotka saavat tehdä ihan mitä itse haluavat. He eivät joudu mihinkään hankaluuksiin, jos tekevät jotain pahaa toisille lapsille. Heitä ei laiteta miettintänurkkaan, vaikka on sellaisia hetkiä ollut,että heitä olisi tullut hieman edes torua. Täällä myös erinlaista on se, että lapsiin saa tavallaan ottaa käsiksi. Olemme kyllä nähneet läpsimisiä lapsia kohtaan henkilökunnalta. Se ei ole meidän mielestä oikein.

On täällä todella hienoa yksi päivä kiipesimme korkealle rinteelle ja siellä oli luonnonpuisto ja hieno kahvila. Meillä on ollut todella antoisaa, kun olemme päässeet kunnolla tutustumaan. Ja varmasti matkan jälkeen olemme paljon tekemisissä :) Toivottavasti tulemme ruskeina Suomeen takaisin ja Suomessa olisi jo kunnon kesä. Ei täältä halua kyllä vielä pois :) Täällä on meidän hyvä olla, vaikka koulu tehtäviäkin on riittävästi. Teemme tehtäviä näin iltaisin.
Suunnittelemme ostos reissua Haniaan lauantaiksi. Täältä Rethymnosta menee busseja, joka puolentunnin välein Haniaan ja takaisin.


Kävimme tiistaina Fortezza:ssa katsomssa vanhan linnan raunioita. Emme Päässeet enää sisäpuolelle, sillä se oli jo sulkeutunut. saimme kuvia kumminkin ulkopuolella muureista. Me haluamme toivottaa kaikille hyvää kesän odotusta ! :)

Loppuun hieman kuvia !





                                                                                                                 Milja & Veera <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haasteita

Matkailu avartaa

Viikonlopun viettoa ja ajatuksia