Viikonlopun viettoa ja ajatuksia

Heippa!

Nyt on taas viikko saatu päätökseen. Hassua ajatella, että ollaan ensi sunnuntaina jo tämän reissun puolessa välissä. Aika menee oikeasti täällä tosi nopeasti vaikka ikäväkin on kerennyt jo tulla. Arki menee meillä töissä ja iltapäivät joko auringon alla altaalla tai kaupunkia kiertelemässä... tai joko hotellilla tehden tehtäviä ja arvuutellen, että missähän kohtaa aulassa netti toimisi tällä kertaa. 

Niinkuin Milja kirjoittikin jo, niin ollaan jo nyt saatu huomata töissä eroja Suomen päiväkotijärjestelmään ja Kreetalaisen järjestelmään. Se on meillekkin ollut aika rankkaa sivusta seurata, kun ollaan niin erilaiseen totuttu, mutta nyt viimeistään sen tajuaa, kuinka hyvin meillä Suomessa asiat onkin. 

Kaikesta huolimatta ollaan yritetty nauttia parhaamme mukaan täällä olosta, käyty esimerkiksi kivoissa ravintoloissa ja syöty hyvää ruokaa.




 Käytiin Lauantaina vähän hemmottelemassa itseämme Haniassa shoppailemalla. Tai en tiedä oliko se niin hemmottelua, oli nimittäin aivan älyttömän kuuma päivä (n. 27 astetta) ja käveltiinkin koko päivä ees taas. Kuitenkin molemmilla tarttui mukavasti ostoksia reissulta!

Haniaan me mentiin bussilla, jolla matka kesti vähän päälle tunnin. Täällä on ihan hulluja kaikki kuskit ja tämäkin kuski ajoi tuhatta ja sataa, välillä aivan hirvitti olla kyydissä.  Meillä meinasi aamulla bussiin tulla kiire, kun google mapsi näytti aivan eri paikkaa minne oli tarkoitus mennä.

Meidän mielestä Hania ei ole niin hieno paikka kuin tämä Rethymno on, toki nähtiinkin vain sitä Hanian ydinkeskustaa. Shoppaajien paratiisi se ainakin on, sinne kyllä ehdottomasti mennään uudestaan vielä, jos vaan keretään!





Tämä sunnuntai meillä on mennyt taas rennoissa merkeissä, pyykkiä pesty käsin ja tapeltu netin kanssa tehtäviä tehdessä! 😂😂 Ja käytiin taas kokeilemassa uutta ravintolaa täällä, mutta oli aika huono kokemus. Ruoka ei ollut edes hyvää ja tarjoilijakaan ei tuonut meille ensin laskua eikä saatu jälkiruokija, joita kaikki muut ravintolassa ruokailijat saivat!

Meillä on töiden puolesta ensi viikko kanssa mukavan rento, täälläkin vietetään vappua, joten meillä on silloin vapaapäivä! Meidän pitää varmaan käydä hakemassa vappu-munkit ja mennä nauttimaan rannalle päivästä!

💗: Veera

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haasteita

Vinkkejä